facebookfacebookLogin

Dresscode

Først og fremmest skal du være fyldt 18 år, klædt på til fest og gerne i godt humør ;)

 

Ifølge Restaurationslovens § 32,  stk. 1 og 2 har bevillingshaveren, eller dennes stedfortræder, ret til at afvise de personer, der udviser en adfærd, som betyder at de ikke er ønsket som gæster. Ifølge 2. reviderede udgave er det bevillingshaveren og dennes personale, der bestemmer, hvem man vil have som gæst, idet loven om forbud mod forskelsbehandling skal overholdes.

På Alberto ønsker vi, at man skal være pænt påklædt. Derfor er vores ønske, at vores gæster opfylder de 3 P’er (Pæn Påklædning Påkræves)

Man kan ikke komme ind på Alberto, hvis man bærer følgende beklædningsgenstande eller tatoveringer:
•    Undertøjer og/eller tanktops
•    Arbejdstøj
•    Sportstøj, løbesko, m.m.
•    Sportstrøjer, der symboliserer tilhørsforhold til en bestemt klub
•    Tatoveringer på halsen og i ansigtet

Listen er ikke udtømmende, og der kan derfor være beklædningsgenstande, som ikke står beskrevet her, der ligeledes vil kunne begrunde en afvisning i døren.  
Det er udelukkende personalet på Alberto, der afgør, om en beklædningsgenstand er acceptabel på stedet. Har du spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os. Er du i tvivl, om en beklædningsgenstand er acceptabel, er det en god tommelfingerregel, at lade den blive hjemme.

✘ STUDENTERUGEN 2019 Vi holder selvfølgelig åbent hele ugen da alle vores kære studenter skal have en mulighed for at fejre deres beståelse../befrielse! Vi åbner i Guitarbaren kl. 22:00 alle dage, og selve klubben kl. 00:00. Mandag til fredag vil vi have RED CUP hver aften, hvor du kan for blot en flad 50'er drikke al den CUBA Vodka med en valgfri mixer (juice/soda) du kan for 50kr i tidsrummet 22.00-24.00. Dette er gratis med studenterkort! LØRDAG gæster KONGSTED East End Entré uden studenterkort: Mandag til fredag: 60 kr Lørdag (KONGSTED): 100 kr (80 kr i forsalg: https://eastend.nu/events/kongsted-east-end-e1065) Aldersgrænse: 18+ hele ugen ✘ STUDENTERKORT 2019 Sidste år købte over 800 studenter fra Holstebro og omegn vores studenterkort. Kortet giver en række fordele som kan bruges hver dag i studenterugen. Fordele som er værd at nævne: ►Fri entré hele studenterugen ►Fri deltagelse i Redcup mandag til fredag ►20% på alle produkter (tilbud og cigaretter undtaget) ►Fri entré hele maj og juni* ►Fri entré og 20% rabat på sidste skoledag ►Fri entré til KONGSTED lørdag *Fri entre gælder kun normale åbningsdage, dage med forhøjet entre er derfor ikke inkludret. Kortet koster 150kr - kan købes her: https://eastend.nu/events/studenterugen-2019-east-end-e1015 (du modtager en billet som ombyttes til dit kort i entréen fra 1. maj) . ►Ekstra klassefordele ved køb af flere kort til en klasse: (drikkevarer udleveres på hestevognsturen) +10 kort: ➥1 ks Somersby og 1 ks Tuborg +15 kort: ➥1 ks Kildevand og 1 ks Tuborg + 2 ks Somersby +20 kort: ➥1 ks Kildevand og 1 ks Tuborg + 2 ks Somersby + et bord til klassen (valgfri dag, man-fre) værdi 1500 kr +25 kort: ➥1 ks Kildevand og 1 ks Tuborg + 2 ks Somersby + et bord til klassen (valgfri dag, man-fre) værdi 2500 kr For at bestille mere end 10 kort skal du skrive til: michelle@eastend.nu Der skal først betales når vi har alle navnene og kortene er klar, så du har god tid til at samle penge ind i klassen. Fem hverdage efter kortene er betalt kan de afhentes! ✘ BORDBESTILLING Du kan som altid reservere bord på East End via vores online formular lige her: http://eastend.nu/book-bord - der er penge at spare og garanti for siddeplads! Vi ses til landets vildeste studenteruge!

Gå til arrangementet