facebookfacebookLogin

Dresscode

Først og fremmest skal du være fyldt 18 år, klædt på til fest og gerne i godt humør ;)

 

Ifølge Restaurationslovens § 32,  stk. 1 og 2 har bevillingshaveren, eller dennes stedfortræder, ret til at afvise de personer, der udviser en adfærd, som betyder at de ikke er ønsket som gæster. Ifølge 2. reviderede udgave er det bevillingshaveren og dennes personale, der bestemmer, hvem man vil have som gæst, idet loven om forbud mod forskelsbehandling skal overholdes.

På Alberto ønsker vi, at man skal være pænt påklædt. Derfor er vores ønske, at vores gæster opfylder de 3 P’er (Pæn Påklædning Påkræves)

Man kan ikke komme ind på Alberto, hvis man bærer følgende beklædningsgenstande eller tatoveringer:
•    Undertøjer og/eller tanktops
•    Arbejdstøj
•    Sportstøj, løbesko, m.m.
•    Sportstrøjer, der symboliserer tilhørsforhold til en bestemt klub
•    Tatoveringer på halsen og i ansigtet

Listen er ikke udtømmende, og der kan derfor være beklædningsgenstande, som ikke står beskrevet her, der ligeledes vil kunne begrunde en afvisning i døren.  
Det er udelukkende personalet på Alberto, der afgør, om en beklædningsgenstand er acceptabel på stedet. Har du spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os. Er du i tvivl, om en beklædningsgenstand er acceptabel, er det en god tommelfingerregel, at lade den blive hjemme.

Fejr nytårsaften på Tobaks Fabrikken! 2023 nærmer sig vejs ende. Over 11 år er gået, med masser af glade gæster igennem døren for vores vedkommende. :-) Sidste åbningsaften i 2023 (eller rettere første åbningsaften i 2023) skal fejres, så kom og fest med os på nytårsaften. Vi slår dørene op kl. 00.15 ENTRÉ Entréprisen denne aften er 90 kr. BORDRESERVATION Du kan med fordel booke bord til nytårsaften. Min. prisen for et bord er denne aften 1000 kr. Du booker bord på: http://tobaksfabrikken.dk/book-bord Ankomst ved bordbooking senest kl. 01:00 GODT NYTÅR!

Gå til arrangementet