facebookfacebookLogin

Dresscode

Først og fremmest skal du være fyldt 18 år, klædt på til fest og gerne i godt humør ;)

 

Ifølge Restaurationslovens § 32,  stk. 1 og 2 har bevillingshaveren, eller dennes stedfortræder, ret til at afvise de personer, der udviser en adfærd, som betyder at de ikke er ønsket som gæster. Ifølge 2. reviderede udgave er det bevillingshaveren og dennes personale, der bestemmer, hvem man vil have som gæst, idet loven om forbud mod forskelsbehandling skal overholdes.

På Alberto ønsker vi, at man skal være pænt påklædt. Derfor er vores ønske, at vores gæster opfylder de 3 P’er (Pæn Påklædning Påkræves)

Man kan ikke komme ind på Alberto, hvis man bærer følgende beklædningsgenstande eller tatoveringer:
•    Undertøjer og/eller tanktops
•    Arbejdstøj
•    Sportstøj, løbesko, m.m.
•    Sportstrøjer, der symboliserer tilhørsforhold til en bestemt klub
•    Tatoveringer på halsen og i ansigtet

Listen er ikke udtømmende, og der kan derfor være beklædningsgenstande, som ikke står beskrevet her, der ligeledes vil kunne begrunde en afvisning i døren.  
Det er udelukkende personalet på Alberto, der afgør, om en beklædningsgenstand er acceptabel på stedet. Har du spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os. Er du i tvivl, om en beklædningsgenstand er acceptabel, er det en god tommelfingerregel, at lade den blive hjemme.

SAMMENSÆT DIN EGEN BORDPAKKE FOR KUN 449,- :O Vi er i forkælelses humør, og derfor har du mulighed for at sammensætte din helt egen bordpakke for KUN 449,-. Du kan vælge mellem Helflaske: Smirnoff 0,7 Gin 0,7 Morgan 0,7 Mix/Opblanding: 2L sodavand 2L juice/kakao 4 Booster RTD: 4 Shaker sport 4 Breezer Orange 4 Smirnoff Ice Original/Raspberry Det eneste du skal gøre for at sammensætte DIN egen bordpakke, er at krydse et af de valgte muligheder i de forskellige kategorier, og udlevere det til personalet! WHATS NOT TO LIKE VI SES PÅ EAST END Info: Entré: Gratis før 00:00 Gratis entre med studenterkort hele natten Entré efter 00:00: 60 kr. Dørene åbner kl. 22:00 Aldersgrænse: 18+ (Husk gyldigt ID) ► BOOK BORD: Book et bord på vores hjemmeside, og spar en masse penge: www.eastend.nu/book-bord FØLG OS PÅ: ★ Instagram: _eastend_ ★ Snapchat: diskotekeastend For gode tilbud, konkurrencer og nyheder!

Gå til arrangementet