facebookfacebookLogin

Polterabend, Firma Fest, Loge aften, Klassefest

 

Dejlige cocktails

 

Polterabend, Firma Fest, Loge aften, Klassefest

Vi har mange spændende tilbud til grupper der ønsker en anderledes oplevelse i forbindelse med festlig begivenhed.

 

  • Cocktailkurser

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag forbindelse med jeres polterabend. Vi skræddersyr et arrangement ud fra vores erfaringer, der passer netop til jeres polterabend (indsæt andet arrangement). Vores dygtige bartendere inviterer jer bag baren, til et par underholdende timer. Hvor i lærer at lave vilde og spændende cocktails, samtidig bliver der grint og underholdt.

Kurset tager typisk 2-3 timer

Pris ved 5-10 deltager 350 kr. pr. person

Pris ved 10 – 25 deltager 275 kr. pr. person

Pris ved +25 deltager 255 kr. pr. person

 

  • Cocktails og Tapas/Sushi

En lækker måde at starte festen på er, at kombiner enten en cocktail smagning eller et cocktailkursus, med noget lækkert tapas eller sushi-menu. Dette giver hel dag med underholdning, god mad inklusiv lækker vin og til sidst en vild fest til at afslutte dagen.

Prisen starter på 175 kr. pr. person som indeholder mad og vin

 

  • Pubcrawl

En pubcrawl er en sjov og spændende måde at få en anderledes bytur. I bestemmer selvrække følgende af steder og tempoet :D Et eksempel kunne være.

Start kl. 21.00 med cocktails på Alberto, i kommer i gennem to cocktails, inden turen går videre til næste stop.

Kl. 23.00 besøger vi Tobaks Fabrikken, hvor der vil være 2 fadøl/somersby og live musik (kun om fredagen) indtil kl. 01.00 derefter venter sidste stop.

Kl. 01.00 Skal vi på diskotek, hvor der vil et shot og en drink, samt rigtig diskoteks stemning med tung bas og den nyeste musik bliver spillet i DJ pulten.

Til sidst vælger vi et sted, hvor selskabet skal slutte af, om det skal være på en klassisk bar, en lækker natklub eller et vildt diskotek, det lader vi jer bestemme. Men der vil være et bord klar til selskabet med 2 flasker spiritus til selvbetjening.

Pris ved 5 - 10 deltager 320 kr.

Pris ved 10 – 20 deltager 290 kr.

Pris ved +20 deltager 265 kr.

 

 


Send forespørgsel her

Vi svarer inden for 24 timer