facebookfacebookLogin

Privat Arrangement

Hos Alberto vil vi gerne være behjælpelige med at afholde netop dit private arrangement. Derfor er vi også meget åbne for forskellige muligheder af blandt andet underholdning og spisning.

For eksempel kan der bookes en cocktail-, gin- eller romsmagning direkte hos Alberto for dit selskab.

På Alberto kan der både afholdes fødselsdage, polterabender, holdfester, klassefester, julefrokoster og meget andet.
Der er mulighed for at låne vores ene afdeling, hvor festen vil foregå i et relativt aflukket lokale, som stadig er en væsentlig del af resten af baren, eller også er der i visse tilfælde mulighed for at benytte sig af hele cocktailbaren i bestemte tidsrum.

Derudover er det selvfølgelig muligt at lave aftaler om særlige priser i baren til dit selskab, velkomstdrinks eller hvad du kunne have af forslag.

Du og dine gæster tages selvfølgelig imod af et velforberedt personale, der er klar til at være med til at skabe en sjov og hyggelig aften for jeres selskab.


Udfyld venligst nedenstående formular, så vil vi kontakte dig, for at aftale dit event i samarbejde med os nærmere hurtigst muligt.

Book privat arrangement her

Lørdag den 28 november kan du for 60 kr. få 2 valgfrie RTD som du nemt slukker tørsten med. Konceptet er simpelt. Du køber dine 2 første RTD til 60kr. når de er tomme, står en af vores bartendere klar med 2 nye til dig. Prisen på 30 kr. stk. gælder hele aftenen Det er simpelt, det er sjovt, når man drikker RTD er intet flovt! Eller.. Mon ikke vi ses i weekenden alligevel! ✘ INFO Entré: Gratis Dørene åbner kl. 19:00 Aldersgrænse: 18+ ✘ BOOK BORD: Book et bord her, og spar godt med penge på drikkevare: www.eastend.nu/book-bord ✘ FØLG OS PÅ Instagram: diskotekeastend Snapchat: diskotekeastend - for gode tilbud, konkurrencer og nyheder!

Gå til arrangementet