facebookfacebookLogin

Privat Arrangement

Hos Alberto vil vi gerne være behjælpelige med at afholde netop dit private arrangement. Derfor er vi også meget åbne for forskellige muligheder af blandt andet underholdning og spisning.

For eksempel kan der bookes en cocktail-, gin- eller romsmagning direkte hos Alberto for dit selskab.

På Alberto kan der både afholdes fødselsdage, polterabender, holdfester, klassefester, julefrokoster og meget andet.
Der er mulighed for at låne vores ene afdeling, hvor festen vil foregå i et relativt aflukket lokale, som stadig er en væsentlig del af resten af baren, eller også er der i visse tilfælde mulighed for at benytte sig af hele cocktailbaren i bestemte tidsrum.

Derudover er det selvfølgelig muligt at lave aftaler om særlige priser i baren til dit selskab, velkomstdrinks eller hvad du kunne have af forslag.

Du og dine gæster tages selvfølgelig imod af et velforberedt personale, der er klar til at være med til at skabe en sjov og hyggelig aften for jeres selskab.


Udfyld venligst nedenstående formular, så vil vi kontakte dig, for at aftale dit event i samarbejde med os nærmere hurtigst muligt.

Book privat arrangement her

✘ RED CUP PARTY Hver torsdag kan du for blot en flad 50'er drikke al den Cuba-vodka med valgfri mixer (juice/sodavand) du kan i tidsrummet 22:00-24:00. (10/10/2019, 75kr - 22:00 til 01:00) Det er valgfrit om du ønsker at tilkøbe denne mulighed. Følg med på denne tilbagevendende begivenhed, så får du alle opdateringer, tilbud og eventuelle events på natten - hver uge! :D ✘ HUSK HALV PRIS I BAREN FØR MIDNAT! ✘ ENTRÉ Gratis hele natten! ✘ INFO: Dørene åbner kl. 22.00 Aldersgrænse 18+ (Husk gyldigt billede-ID) ✘ FØLG OS PÅ: Instagram: diskotekeastend Snapchat: diskotekeastend - for skarpe tilbud, konkurrencer og nyheder!

Gå til arrangementet