facebookfacebookLogin

Om Alberto

Alberto er Holstebros cocktailbar og natklub, hvor kvalitet og service er i højsædet.

Lokalet er flot og moderne udsmykket med 2 afdelinger og et stort dansegulv.

Først på aftenen, fra klokken 20.00 til klokken 00.00 har vi særlig fokus på at have et bredt udvalg af cocktails fra hele verden – ud over nogle, som vi selv har opfundet.

Fra klokken 23.00 vil en af vores DJ’s hver lørdag stille og roligt skrue op for musikken, inden vi klokken 00.00 dæmper lyset, skruer op for røgmaskinen og DJ’en får frie rammer til at spille netop den musik, der er passende i natklubben den pågældende aften.  

I forbindelse med at cocktailbar bliver til natklub på Alberto klokken 00.00, vil vi have større fokus på sjusser, shots, champagne og andre flasker. Som gæst vil man derfor opleve et anderledes drinkskort efter midnat, hvor enkelte cocktails bibeholdes, men hvor fokus er på ”de hurtige” drikkevarer.

Vi har et bredt og dybt sortiment af drikkevarer, således at enhver tørst kan slukkes.


Aldersgrænsen på Alberto er alle dage 20 år.

✘ RED CUP PARTY Hver torsdag kan du for blot en flad 50'er drikke al den Cuba-vodka med valgfri mixer (juice/sodavand) du kan i tidsrummet 22:00-24:00. (10/10/2019, 75kr - 22:00 til 01:00) Det er valgfrit om du ønsker at tilkøbe denne mulighed. Følg med på denne tilbagevendende begivenhed, så får du alle opdateringer, tilbud og eventuelle events på natten - hver uge! :D ✘ HUSK HALV PRIS I BAREN FØR MIDNAT! ✘ ENTRÉ Gratis hele natten! ✘ INFO: Dørene åbner kl. 22.00 Aldersgrænse 18+ (Husk gyldigt billede-ID) ✘ FØLG OS PÅ: Instagram: diskotekeastend Snapchat: diskotekeastend - for skarpe tilbud, konkurrencer og nyheder!

Gå til arrangementet