facebookfacebookLogin

Om Alberto

Alberto er Holstebros cocktailbar og natklub, hvor kvalitet og service er i højsædet.

Lokalet er flot og moderne udsmykket med 2 afdelinger og et stort dansegulv.

Først på aftenen, fra klokken 20.00 til klokken 00.00 har vi særlig fokus på at have et bredt udvalg af cocktails fra hele verden – ud over nogle, som vi selv har opfundet.

Fra klokken 23.00 vil en af vores DJ’s hver lørdag stille og roligt skrue op for musikken, inden vi klokken 00.00 dæmper lyset, skruer op for røgmaskinen og DJ’en får frie rammer til at spille netop den musik, der er passende i natklubben den pågældende aften.  

I forbindelse med at cocktailbar bliver til natklub på Alberto klokken 00.00, vil vi have større fokus på sjusser, shots, champagne og andre flasker. Som gæst vil man derfor opleve et anderledes drinkskort efter midnat, hvor enkelte cocktails bibeholdes, men hvor fokus er på ”de hurtige” drikkevarer.

Vi har et bredt og dybt sortiment af drikkevarer, således at enhver tørst kan slukkes.


Aldersgrænsen på Alberto er alle dage 20 år.

2. DAG I VORES RE-OPENING WEEKEND! Januar er over os, det er koldt og gråt. Vi savner sommeren, vi savner sol, vi savner varme... Så vi bringer sommeren tilbage på East End og hvilken bedre måde at gøre det på, end med sommerens favorit drink? Nemlig GIN HASS og en helt ny eksotisk club! ☀️☀️ Der fri bar i Gin Hass fra 22:00 - 00:00 og hvis du ikke har fået nok Gin Hass endnu, så har vi hele natten 3 stk. Gin Hass for kun 100kr! Derudover har vi afterparrty for både HHX & HTX, så en aftenen med massere af mennesker i byen! ✘ INFO Entré: 60 kr. Dørene åbner kl 22.00 Aldersgrænse: 18+ ✘ BOOK BORD: Book et bord her, og spar godt med penge på drikkevare: www.eastend.nu/book-bord ✘ FØLG OS PÅ Instagram: eastend_holstebro Snapchat: diskotekeastend - for gode tilbud, konkurrencer og nyheder!

Gå til arrangementet