facebookfacebookLogin

Om Alberto

Alberto er Holstebros cocktailbar og natklub, hvor kvalitet og service er i højsædet.

Lokalet er flot og moderne udsmykket med 2 afdelinger og et stort dansegulv.

Først på aftenen, fra klokken 20.00 til klokken 00.00 har vi særlig fokus på at have et bredt udvalg af cocktails fra hele verden – ud over nogle, som vi selv har opfundet.

Fra klokken 23.00 vil en af vores DJ’s hver lørdag stille og roligt skrue op for musikken, inden vi klokken 00.00 dæmper lyset, skruer op for røgmaskinen og DJ’en får frie rammer til at spille netop den musik, der er passende i natklubben den pågældende aften.  

I forbindelse med at cocktailbar bliver til natklub på Alberto klokken 00.00, vil vi have større fokus på sjusser, shots, champagne og andre flasker. Som gæst vil man derfor opleve et anderledes drinkskort efter midnat, hvor enkelte cocktails bibeholdes, men hvor fokus er på ”de hurtige” drikkevarer.

Vi har et bredt og dybt sortiment af drikkevarer, således at enhver tørst kan slukkes.


Aldersgrænsen på Alberto er alle dage 20 år.

★★★★ RED CUP PARTY ★★★★ Hver torsdag kan du for blot en flad 50'er drikke al den Cuba-vodka med valgfri mixer (juice/sodavand) du kan for 50 kr i tidsrummet 22.00-24.00. Det er valgfrit om du ønsker at tilkøbe denne mulighed. ★★★★ TORSDAGS-KLUBBEN ★★★★ Hver torsdag har du mulighed for at blive en del af Torsdags-klubben. Det sker ved at købe et Torsdagskort til 100 kr. (intropris) Hvor du har klip i 3 kategorier: - Alm. Drink, fadøl eller Jägerbomb (3 Stk.) - Somersby, Smirnoff Ice eller Breezer (2 Stk.) - Små Sure shot, Pure Lakrids shot eller Tequila shot (2 Stk.) Værdien for denne er 350 kr. - så du sparer altså 250 kr.! Er du i tvivl om hvordan det fungerer, spørg blot i baren, så skal vi nok forklare! :) Det er valgfrit om du ønsker at tilkøbe denne mulighed. ★★★★ ER DU EN LOYAL TORSDAGSGÆST? ★★★★ Kan du samle Torsdags-kort, fra 5 forskellige torsdage, kan du indløse en gratis flaske Cuba vodka! ★★★★ ENTRÉ ★★★★ Fri entré hele natten! ✘ INFO: Dørene åbner kl. 22.00 Aldersgrænse 18+ (Husk gyldigt billede-ID) FØLG OS PÅ: ★ Instagram: diskotekeastend ★ Snapchat: diskotekeastend For gode tilbud, konkurrencer og nyheder!

Gå til arrangementet