facebookfacebookLogin

Om Alberto

Alberto er Holstebros cocktailbar og natklub, hvor kvalitet og service er i højsædet.

Lokalet er flot og moderne udsmykket med 2 afdelinger og et stort dansegulv.

Først på aftenen, fra klokken 20.00 til klokken 00.00 har vi særlig fokus på at have et bredt udvalg af cocktails fra hele verden – ud over nogle, som vi selv har opfundet.

Fra klokken 23.00 vil en af vores DJ’s hver lørdag stille og roligt skrue op for musikken, inden vi klokken 00.00 dæmper lyset, skruer op for røgmaskinen og DJ’en får frie rammer til at spille netop den musik, der er passende i natklubben den pågældende aften.  

I forbindelse med at cocktailbar bliver til natklub på Alberto klokken 00.00, vil vi have større fokus på sjusser, shots, champagne og andre flasker. Som gæst vil man derfor opleve et anderledes drinkskort efter midnat, hvor enkelte cocktails bibeholdes, men hvor fokus er på ”de hurtige” drikkevarer.

Vi har et bredt og dybt sortiment af drikkevarer, således at enhver tørst kan slukkes.


Aldersgrænsen på Alberto er alle dage 20 år.

● Flere festlige Fadøls-fredage på East End! ● Nej det lød ikke vildt smart, men det gør FRI FADØL! Konceptet er lige til - kan du lide fadøl, så er det lige dig! Vi har simpelthen valgt at have fri fadøl fra 22:00 til 00:00 for kun 50kr Tilbuddet gælder alle vores varianter Grøn Tuborg, Tuborg Classic, Kronenbourg 1664 Blanc og Somersby Fad så kom tidligt og få tømt fadølsanlægget og fyldt ølmaven i stedet Vi har flere Beerpong-borde, og skarpe tilbud på 3 liters-fadølstårne! (Vi har også skarpe priser på Budweiser, Corona og de gyldne damer hvis man er mere til det ) Og hvis det ikke var nok, så kan du få alle varianterne til sølle 30 kr. efter 00:00 !! ► INFO: Entré: 60,- Dørene åbner kl 22.00 Aldersgrænse: 18+ (Husk gyldigt ID) ► BOOK BORD: Book et bord på vores hjemmeside, og spar en masse penge: www.eastend.nu/book-bord FØLG OS PÅ: ★ Instagram: diskotekeastend ★ Snapchat: diskotekeastend For gode tilbud, konkurrencer og nyheder!

Gå til arrangementet